Verzend en leveringsbeleid

Verzend- en Leveringsbeleid Webshop Artikelen

Levertijd en Verzendkosten
Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij direct voor u aan de slag. Normaal gesproken worden producten die voor 15:00 uur zijn besteld de volgende dag geleverd. Het kan echter voorkomen dat wij dit niet altijd kunnen garanderen; soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten, die worden weergegeven in de winkelwagen nadat u uw producten heeft toegevoegd. Indien het totaalbedrag boven de € 40,- ligt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht binnen Nederland. Levering verloopt via DHL. Nadat wij het pakket aan de vervoerder hebben overgedragen, ontvangt u een verzendbewijs. Over het algemeen zal de aflevering op de eerstvolgende werkdag plaatsvinden tussen 9:00 en 18:00 uur. Helaas kunnen wij het exacte aflevermoment niet garanderen.
Onjuist Bezorgadres
Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om de bestelling voor u aan te passen. Bedenktijd en Retour Producten die u via deze webwinkel koopt, kunt u, indien onaangebroken, binnen 2 weken retourneren naar het volgende adres: Frederik Hendrikstraat 1, 5583 CL Waalre.
Contact
Wij streven ernaar om voor u als klant klaar te staan. U kunt ons eenvoudig bereiken. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail:

Garantie en Klachten

Garantie
Wij hechten veel waarde aan onze producten en doen ons uiterste best om deze in optimale staat aan u te leveren. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling tijdens het transport beschadigd raakt of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Volgens de wet bent u verplicht om binnen twee maanden na het constateren van het gebrek melding bij ons te maken. Als het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorgen voor reparatie of vervanging.
Klachten
Het kan altijd voorkomen dat zaken niet helemaal gaan zoals gepland. Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar support@genq.nl. Samen met u zoeken we dan naar een passende oplossing.
Betaalmethodes
GenQ biedt diverse betalingsmogelijkheden, inclusief de optie voor achteraf betalen.

Beste Klant,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we bij GenQ een spannende nieuwe samenwerking zijn aangegaan met InnerVitamins! Dit betekent dat al de beste producten die je kent en waardeert bij GenQ nu ook verkrijgbaar zijn bij InnerVitamins.

InnerVitamins staat bekend om hun hoogwaardige assortiment aan natuurlijke supplementen (vegan) en gezondheidsproducten.

We zijn verheugd om onze klanten toegang te bieden tot een nog meer uitgebreide selectie.

Of je nu op zoek bent naar vitaminen, mineralen, sportvoeding, of andere gezondheidsproducten, InnerVitamins heeft alles wat je nodig hebt om je gezondheidsdoelen te bereiken.

Je kunt nu de vertrouwde producten van GenQ vinden op InnerVitamins door middel van de volgende link:

InnerVitamins

We hopen dat je net zo enthousiast zal zijn over deze samenwerking als dat wij zijn en we kijken er naar uit om je te blijven ondersteunen op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Met vriendelijke groet,

Het GenQ-team