Over ons

Over GenQ Neutraceuticals It's lonely at the top!

GenQ Neutraceuticals is ontstaan uit de vraag van patienten en was in het begin ook alleen ter ondersteuning van patienten. Inmiddels levert GenQ aan iedereen en ook aan diverse artsen en specialisten. GenQ zit niet vast aan een bepaald merk of leverancier en daardoor kunnen we de kwalitatief beste producten aanbieden.

Missie

 

“People say it’s lonely at the top, but I sure like the view.”

— Charlie Sheen

 

GenQ verkoopt hoge kwaliteit private label supplementen en A merken. Maar ook A supplementen hebben binnen hun assortiment hun goede en minder goede supplementen. GenQ, de afkorting van Genetic Quality selecteert op kwaliteit. 

 

Beste Klant,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we bij GenQ een spannende nieuwe samenwerking zijn aangegaan met InnerVitamins! Dit betekent dat al de beste producten die je kent en waardeert bij GenQ nu ook verkrijgbaar zijn bij InnerVitamins.

InnerVitamins staat bekend om hun hoogwaardige assortiment aan natuurlijke supplementen (vegan) en gezondheidsproducten.

We zijn verheugd om onze klanten toegang te bieden tot een nog meer uitgebreide selectie.

Of je nu op zoek bent naar vitaminen, mineralen, sportvoeding, of andere gezondheidsproducten, InnerVitamins heeft alles wat je nodig hebt om je gezondheidsdoelen te bereiken.

Je kunt nu de vertrouwde producten van GenQ vinden op InnerVitamins door middel van de volgende link:

InnerVitamins

We hopen dat je net zo enthousiast zal zijn over deze samenwerking als dat wij zijn en we kijken er naar uit om je te blijven ondersteunen op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Met vriendelijke groet,

Het GenQ-team