.

.

Fisetine PhytoQ® 30 caps

(0 Review)
€ 29,95
Aantal Dit product is momenteel niet beschikbaar

Size Chart
x
Size Chart

Measuring Tips to Assure The Best Fit

  • Measure your back size – wrap the measuring tape snugly around your ribcage, just under your bust line 1, keeping it horizontal. This will give you your band size.
  • Then measure around the fullest part of your bust 2 , again keeping the tape horizontal.
  • To determine the size of pants, measure the girth of the waist 3 and hips 4
  • The following charts will help you match the designer’s size scheme for this product (indicated in the dropdown) to your usual size

size guide visible to all products

UKUSAEUBUSTWaistHips
XS 8 4 34 31/32 23/24 33/34
S 10 6 36 33/34 25/26 35/36
M 12 8 38 35/36 27/28 37/38
L 12 8 38 35/36 27/28 37/38
XL 10 6 36 33/34 25/26 35/36

Samenstelling
Fisetine PhytoQ® bevat per capsule:
Ingrediënten Gewicht Extract
Fisetine (wortel van Cotinus coggygria) 150 mg 75 mg
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 30 capsules (9 g netto totaalgewicht, 300 mg/capsule). Vulling: rijstmeel. Capsule: microkristallijne cellulose
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.

Geen extract van Rhus succedanea (synoniemen: wasboom, Toxicodendron succedaneum en wax tree). In België en verschillende Europese landen is het gebruik van Rhus succedanea niet toegestaan wegens de toxische werking ref met uitzondering van homeopathische preparaten.
Bijzonderheden Fisetine PhytoQ® is een samenstelling van Exendo® Epigenomics

Fisetine is een polyfenol behorende tot de groep van de flavonoïden. De hoogste concentratie fisetine treft men aan in aardbeien (160 mg/kg), appelen (30 mg/kg), uien (4,8 mg/kg), druiven (3,9 mg/kg) en kiwi (2 mg/kg).

De biologische beschikbaarheid (opname capaciteit) van oraal ingenomen fisetine is met 44% hoger dan andere polyfenolen en flavonoïden; in vergelijking bij apigenine, kaempferol en quercetine bedraagt dit 2%. De opname van fisetine wordt – zoals ook het geval is bij apigenine, kaempferol en quercetine – verhoogd door gelijktijdige inname van vetten (bv. volle yoghurt, olijfolie, kokosolie).

Werking
Wetgeving
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Fisetine PhytoQ® uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 1 à 2 capsules ochtend of namiddag. Bij voorkeur innemen met een beetje vet of olie. De maximale dagdosering is 1 capsule per dag vanaf 12 jaar tot 18 jaar en 2 capsules per dag vanaf 18 jaar. Niet toedienen aan kinderen tot 12 jaar. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met cytostatica, immuunsuppresiva en radiotherapie. Stop het gebruik van fisetine voor een chirurgische ingreep. Dit product kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden, mensen met diabetes (insuline of orale antidiabetica) dienen hier rekening mee te houden. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

viewed products

No products at this time.

Our Testimonials

related products