.

.

MULTIVITAMINE COMPLEX NATUURLIJK | 30ml

(0 Review)

Multivitamine Complex is een 100% natuurlijk voedingssupplement en een aanrader voor het hele jaar door, daar het lichaam zelf geen vitamines en mineralen aanmaakt. (m.u.v. vitamine D door zonlicht).  

€ 15,99
Aantal Dit artikel is op voorraad

Size Chart
x
Size Chart

Measuring Tips to Assure The Best Fit

  • Measure your back size – wrap the measuring tape snugly around your ribcage, just under your bust line 1, keeping it horizontal. This will give you your band size.
  • Then measure around the fullest part of your bust 2 , again keeping the tape horizontal.
  • To determine the size of pants, measure the girth of the waist 3 and hips 4
  • The following charts will help you match the designer’s size scheme for this product (indicated in the dropdown) to your usual size

size guide visible to all products

UKUSAEUBUSTWaistHips
XS 8 4 34 31/32 23/24 33/34
S 10 6 36 33/34 25/26 35/36
M 12 8 38 35/36 27/28 37/38
L 12 8 38 35/36 27/28 37/38
XL 10 6 36 33/34 25/26 35/36

ingrediënten

Tarwekiem olie: tarwekiem is de beste bron van vitamine E die er is en een uitstekende bron van eiwit. Daarnaast is tarwekiem een geconcentreerde bron van  vitamine B-complex, ijzer, fosfor, sporenelement, oliën, en de essentiële vetzuren omega 3 en 6. Is goed voor hart- en bloedvaten. Tarwekiemolie bevat octacosanol dat de energie, kracht en het uithoudingsvermogen vergroot en ook bijdraagt in stresssituaties en prestaties die u moet leveren.

Rozenbottelextract:  is natuurlijke bron van Vitamine C en antioxidanten. Bevat ook de vitamines A, B 1, B2, B3 , B5, E, K. En o.a. de mineralen calcium, kalium, fosfor, ijzer, magnesium en zink.

Blauwe bosbes olie: anthocyaan is een stof in de bes die de blauwe kleur geeft. Deze stof kan ondersteuning bieden aan een goede werking op de hart- en bloedvaten. Daarnaast bevatten blauwe bessen antioxidanten, die een belangrijke rol spelen bij het verouderingsproces. 

Zwarte bessen olie extract: hoogste vitamine C gehalte van alle fruitsoorten, kalium, calcium, magnesium, ijzer, zink, fosfor, jodium. Vitamine A, B1, B2, B3, B6, B11 en E. Zwarte bes is een antioxidant en rijk aan polyfenonen, anthocyaninene. Deze stoffen beschermen tegen oxidatieve stress.De aanwezige Alfa-linoleenzuur in zwarte bes is de omega 3 vetzuur.

Wortel olie extract: (bètacaroteen) wordt in het lichaam omgezet tot vitamine A. Het zorgt, net als vitamine A voor een goede weerstand en is erg belangrijk voor het gezichtsvermogen. Maar ook voor gezonde botten, tanden, huid en de groei. Er zijn aanwijzingen dat bètacaroteen anti oxidatieve eigenschappen heeft en de lichaamscellen beschermt tegen vrije radicalen. Wortelextract bevat tal van vitamines o.a. B1, B2, B3, B5, B6, C, D, E en vitamine K en de mineralen kalium, fosfor, molybdeen, koper en magnesium.

Selderij olie extract: Selderij zit vol bio flavonoïden en gaat ontstekingen tegen. Selderij olie bevat antioxidanten hetzij belangrijk is tegen vrije radicalen in het lichaam. Daarbij ondersteunt selderij je immuunsysteem. Het bevat de vitamines A, B1, B2, B6, B9, B11, C en de mineralen o.a. magnesium, calcium, kalium, natrium, zink en fosfor.

Chicorei olie extract: (aromatische zuren). Gezonde nutriënten in cichorei zijn kalium, ijzer, magnesium, fosfor, vitamine A  en calcium. En is een bron van de vitamines B6 en B12. Daarnaast bevat het ALA (alfa linoleenzuur en LA (linolzuur).

mult-compl

viewed products

Our Testimonials

related products